Hej,
På tisdag nästa vecka är det dags för schemabrytande dag, hälften av eleverna ska gå på gympass på Västertorp de andra ska åka skridskor. Eleverna har valt aktivitet.

På torsdag är det sista dagen för att lägga in sina gymnasieval, se till att spara dvs ”bekräfta” innan torsdag. På torsdag kommer det vara väldigt många som är inne på hemsidan så försök att gå in redan nu.  Mariette vill även att ni skriver ut era val och lämnar in till henne. De som inte har skrivare hemma kan göra det under SO-lektionen på onsdag.

Med vänlig hälsning Li, Anders och 9b

Prov/Läxor:
SO: examinationsuppgift under två gånger
NO: måndag NO-prov – genetik
B-språk, alla har prov under veckan: Josefina – torsdag, Tony – onsdag/fredag, Helena – fredag, Leila – onsdag, Aljaz – måndag (idag).
Engelska: Ha ska kolla på shakespearfakta, eleverna ska fråga idag vad det betyder.