Hej,

Nästa vecka är det Lucia, halva vår klass går med i luciatåget och föräldrarna och eleverna i åk 9 är välkomna på en luciaföreställning i Mälarhöjdens kyrka  på tisdagen den 12/12 klockan 19.00.

Den 13/12, kommer luciatågen att lussa för resten av skolan, de ska samlas i kyrkan klockan 7.00 och avslutar skoldagen med lunch.
Övriga klasskamrater går i skolan mellan 10.00-14.00, de ska då ha en dag tillsammans med vår fadderklass 7b.

Den 20/12 kommer åk 8-9 ha sin skolavslutning mellan kl 17-20, de kommer då att bjudas på julbord. De går i skolan som vanligt denna dag och ska då ha med sig matsäck.  Övriga elever på skolan har sin skolavslutning den 21/12.

Idag har eleverna svarat på en enkät (se tidigare inlägg), det innebar att vi glömde gå igenom veckans läxor. Vi har dock koll på följande:

Vecka 39
onsdag: tyskaprov, fram till kap. 6
fredag: Matteprov kapitel 3 och gröna på 4

Vecka 40
Tisdag SO-prov samhällsekonomi (viktiga begrepp samt det ekonomiska kretsloppet), No-prov nervsystemet.

Vi kommer att uppdatera bloggen och läxorna under dagen.