Nu på torsdag 23/11, fredag 24/11 och lördag 25/11 är det gymnasiemässa. I år får man gå med sina föräldrar utanför skoltid.
Rekommenderas också att gå på öppna hus.

29/11 är det muntligt i svenska. Ett av passen kommer vara nationellt prov och det andra passet kommer vara antingen ett matte-, engelska-, eller svenska pass, det får man välja själv. Båda passen är obligatoriska.
Det kommer komma upp tider för de nationella i skolan och utifrån det får man välja vilken tid man vill ha det andra passet.

12/12 får alla 9.or och föräldrar komma och kolla på luciatåget i Mälarhöjdens kyrka. Det börjar 19.00 och håller på ett tag.

13/12 är det lucia och schemabrytande dag.

20/12 är det julmiddag från 17.00 till 20.00. Om man vill uppträda på middagen så kan man maila Jonas senast 2 veckor innan middagen eller prata med Erik och Clara E. I mailet ska det stå vad man ska göra, vilka som ska göra det och hur lång tid det tar. Man får låna instrument och sådant om man vill.
På den dagen ska man ha med matsäck för vi får inget serverat i skolan.

LÄXOR:
Engelska- Skriv meningar till orden på bloggen och gör färdigt presentationen och reflektionen.
Matte- Gör färdigt kapitel geometri V. 47
SO- Repetera begreppen ekonomi, budget och samhällsekonomi 23/11
NO- Repetera
Spanska- Josefinas grupp har självständig läxa 24/11 och prov på det man jobbat med på lektionen 1/12