År 9 Mälarhöjdens skola

För kunskap mot nya höjder!

6c Fredagsmys

60 minuters mattelektion, en fredag innan en sen lunch…

Det skulle kunna kännas tungt, men tillsammans med 6c är det en perfekt uppladdning för fredagsmys. Alltid möts jag av en glad samling ungar. Ofta pratar vi om att ”köra ända in i kaklet, så blir det fredagsmys sen”. Idag möttes jag av en hel klass som klätt sig i fredagsmyskläder, till MIN ära! Jag blev varm i hjärtat och rörd till tårar! På riktigt.

Eleverna var lite besvikna för att jag inte kom i One Piecen som jag skojat om förra veckan, därför lovade jag dem att lägga ut en One Piece-bild på bloggen. Här är den:

image

Fröken en fredagkväll, med One Piecen och kaffekoppen framför På Spåret! ( Fast jag berättar inte att SO-fröken självsäkert skrek Woodstock på 10 poäng på Stockholmsresan! OS-guldet i hockey kunde jag dock.)

Tack underbara 6c för att ni alltid är så positiva och härliga!

Föregående

6 D Veckoblad V. 6

Nästa

6 E Matteprov Geometri V. 8